Inovativna, i stilizovana, vrhunskog kvaliteta HL52 tuš kanalica za podoravne tuševe, i linijsku odvodnju, stvorila je reputaciju u svetu dizajna tuš kanalica. Sa novom HL52 tuš kanalicom, upotpunite vaše kupatilo bez prepreka!

HL52 lux tuš kanalica, uspostavila je zavidnu reputaciju zbog spoja kvaliteta i pouzdanosti, u kombinaciji sa dizajnom. Laka za ugradnju, sa ugradnom visinom od 108mm!

Sastoji se od kućišta sa polimer-betonskom kragnom (sigurno povezivanje sa betonom, i plastičnom mrežom za premošćavanje pukotina pri povezivanju sa hidroizolacijom), i vidljivog gornjeg dela u kombinaciji češljanog, poliranog, mat crnog, i bronzanog INOX-a. Od nerđajućeg je čelika, tako da nema opasnosti od rđe. Poseduje zvučno izolovane nožice, za podešavanje visine koje podržavaju telo slivnika u toku instalacije.

HL52 LUX tuš kanalica, je spoj lepote i funkcionalnosti, moderna i atraktivna, i izvođači radova je rado ugrađuju u novogradnji, jer uz nju, ide i prestiž objekta gde je ugrađena. Pored toga što oplemenjuje prostor u kojem se nalazi, savršeno se uklapa sa velikim formatima pločica, koje su posebno popularne u modernim kupatilima.


Poseduje sifonski umetak, koji se lako vadi radi čišćenja.
Može se postaviti u prostoru, ili do zida, arhitektama daje slobodu pri dizajniranju savršenog kupatila jer ga čini prostrono većim, uz savršen estetski dizajn, učiniće svako kupatilo očaravajućim. Iza HL52 lux tuš kanalice, stoji niz razloga o njenoj vrednosti i prednosti, i korišćenjem kvalitetnih metoda dostigla je zavidan nivo u svetu tuš kanalica.