1. Lako sifoniranje i održavanje

Kod mašina za pranje najčešće se koriste ugradbeni sifoni, jer je prednost u minimalizovanju zvuka prilikom protoka. Takođe, ugradbeni sifon je jednostavan za ugradnju, štedi prostor i izgleda vrlo primamljivo sa vizuelnog aspekta gledišta. Po potrebi se lako može pristupiti čišćenju preko otvora za čišćenje koje se jednostavno izvadi i očisti. Prilikom vađenja sifonskog umetka lako se pristupa odvodnoj cevi koja se može koristiti za čišćenje cevnih instalacija.

2. Jednostavna montaža

HL ugradbeni sifoni su vrlo jednostavni za ugradnju. Ugrađuju se u vertikalnom položaju sa fabrički montiranom građevinskom zaštitom, koja omogućava da otvor za čišćenje sifona u toku ugradnje ostane potpuno čist. Takođe HL ima u ponudi ugradbene sifone sa dovodom, odvodom i elektroutičnicom, videti primer http://hiposistem.co.rs/resenja-za-kupatila/hl-sifoni/hl-ugradbeni-sifon-za-ves-masinu-804.html, ali i ugradbene sifone i za druge namene http://hiposistem.co.rs/resenja-za-kupatila/hl-sifoni.html.

3. Ne dozvoljava odsisavanje vode iz sifona

Zbog nedovoljne ventilacije drugih horizontalno odvodnih grana dolazi do problema odsisavanja vode iz sifona. HL je našao rešenje i za taj problem u tom slučaju problem se može jednostavno rešiti ugradnjom sifona sa integrisanim dozračnim ventilom http://hiposistem.co.rs/resenja-za-kupatila/hl-sifoni/hl-ugradbeni-sifon-za-ves-masinu-803.html

4. Vrhunski materijal i funkcionalnost

HL ugradbeni sifoni poseduju poklopac od nerđajućeg čelika INOX, koji vam garantuje dugotrajnost sifona kao i kuglicu za nepovrat vode koja sprečava izlivanja vode i na taj način rešićete potencijalnu opasnost od poplave, takođe kuglica sprečava prodor i zagušenje prljavštine u odvodnoj cevi.