Product was successfully added to your shopping cart.

Cevni dozračnik

HL ugradbeni cevni dozračnik

Kratki opis

HL ugradbeni cevni dozračnik sa građevinskom zaštitom i poklopcem u kompletu preporučeno za mokru i suvu ugradnju, rešava podpritisak u cevi, i sprečava odsisavanje vode iz slivnika. Namenjen za sekundarne vertikale i odvodne grane udaljene više od 4m od vertikale. Ugradnjom ventilacione glave, sprečava se mogućnost odsisavanja vode u sifonima (ili slivnicima). Revizija omogućava lak pristup odvodnoj cevi. Kapacitet 13l/s. Priključak DN50/75. Beli poklopac. Na zahtev, mogućnost izbora boje poklopca ( hrom, crni, sivi )
HL krovni slivnik,sa izolacionom prirubnicom, spojnim INOX elementom i hvatačem lišća.
Naziv proizvoda:HL905
Proizvođač: Hutterer- Lechner GmBH
Zemlja porekla: Austrija
Uvoznik: Hiposistem d.o.o.
Materijal PP/ABS (Polipropilen)
Priključak DN50/75
Kapacitet vazdušnog protoka 13 l/s
Standard EN 12380-A2, EN 12056-2
Preporučeno za Mokru i suvu gradnju, za ventilaciju sekundarnih vertikala kao i odvodnih grana udaljenih više od 4m od vertikale. Vraćanje odvodne grane u vertikalu, zbog ventilacije nije više potrebno.
Dodatna informacija Sa ugradnjom dozračnog ventila (ventilacionom glavom) na kraju odvodne grane se sprečava mogućnost odsisavanje vode u sifonima. Neprijatni mirisi iz kanalizacije stoga pripadaju prošlosti. Sa izmenjivim umetkom koji omogućava slobodan otvor u odvodnu cev- revizija! Građevinska zaštita za kraćenje ravno sa završnim zidom i belim poklopcem
9.780,00 din.
U cenu je uračunat PDV.
[profiler]
Memory usage: real: 16252928, emalloc: 16050904
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem