Product was successfully added to your shopping cart.

Uslovi isporuke

Za proizvode koje poručite u online prodavnici www.hiposistem.co.rs možete odabrati:

Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu koja je besplatna za porudžbine iznad 10.000 RSD, dok se za porudžbine ispod 10.000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu koja je navedena u cenovniku kurirske služve City Express.

REGULARNA ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan.

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Hiposistem d.o.o. sarađuje sa kurirskom službom City Express.

Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite,  pozivom broja 021/6322311.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

CENA ISPORUKE

Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 10.000 RSD.

Za porudžbine ispod 10.000 RSD trošak isporuke je po važećem cenovniku kurirske službe City Express i biće iskazan na otpremnici kurirske službe.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

[profiler]
Memory usage: real: 16252928, emalloc: 15866392
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem